Søker nye kandidater til ADNOs studentpris

Har du skrevet en bachelor eller masteroppgave om antidopingarbeidet? Vi deler ut studentpris på 10.000 og 20.000 kroner.

Omestad breidde
Marie Omestad vant ADNOs studentpris i 2021 med en oppgave om holdninger til kosttilskudd blant treningssenterungdom.

Nå er det klart for nye studenter til å søke ADNOs studentpris for 2021.

Enten du har skrevet oppgaven alene eller i gruppe er du velkommen til å søke, så lenge oppgaven er relevant for antidopingarbeidet.

Les om oppgavene til fjorårets vinnere her og last ned oppgavene til alle tidligere vinnere her. I fjor var det NIH-student Marie Omestad som vant i masterkategorien, med en oppgave som handlet om holdninger til kosttilskudd blant treningssenterungdom.

I etterkant har hun både vært med som gjest i Antidoping-podden og holdt foredrag på vårt nasjonale seminar om doping som samfunnsproblem.

Prisen på bachelornivå gikk til fire helsesykepleiestudenter ved Høgskolen i Innlandet som undersøkte hva slags kunnskap og kompetanse helsesykepleiere i Innlandet hadde om dopingbruk.

Det åpnes for å sende inn søknad for oppgaver levert i inneværende år f.o.m. 1. april. Søknadsfrist er 1. august, og tildelingen vil skje i september.

Det er kun ferdigstilte oppgaver hvor det foreligger sensur bli vurdert. Les mer om kravene som ligger til grunn for å få studentprisen.

Til studenter som velges ut for tildeling, tildeles prisen etter følgende satser:
- Fullført masteroppgave: 20 000,-
- Fullført bacheloroppgave: 10 000,-

Studentpris 2022:
Komplett bachelor/masteroppgave og kopi av sensur fra studiestedet sendes til [email protected] innen 1. august 2022.

Elise Novum, Ane Skagenstein, Beatrice Nilsen og Karina K. Skogli studerte alle folkehelse ved Høgskolen i Innlandet og fikk ADNOs studentpris i fjor.