Forebygging i idretten

Antidoping Norge tilbyr gratis foredrag til alle organisasjonsledd i idretten. Det samme tilbudet gis til videregående skoler med idrettsfag, samt toppidrettsgymnas.

Viktig å vite om foredrag

  • Foredrag er gratis for alle ledd i den organiserte idretten.
  • Vi tilpasser foredrag til alle nivåer i idretten, fra bredde til landslag. Foredragene passer for utøvere fra 15 år og oppover.
  • Foredrag for utøvere sørger for nødvendig kunnskap innen antidopingrelaterte temaer som f.eks. regelverk, konsekvenser, dopinglista, dopingkontroll, medisinbruk og kosttilskudd.
  • Vi tilbyr også foredrag tilpasset trenere, ledere, støttepersonell og foreldre. Her kan vi se nærmere på risikofaktorer for dopingbruk, hva trenere og ledere bør være oppmerkssomme på, og hvilke verktøy idretten kan benytte i det forebyggende arbeidet.

NB! Antidoping Norge har stor etterspørsel etter foredrag. Vi strekker oss langt for å kunne oppfylle de henvendelsene som kommer, men trenger normalt minst én måned for å organisere og stille med en foredragsholder.

Foredrag på videregående skoler

Skoler med idrettsfag får tilbud om foredrag gratis fra Antidoping Norge for disse klassene. Vi tilbyr også foredrag til toppidrettsgymnas.

For å se om din skole kan få gratis foredrag, sjekk hele lista her.

Denne oversikten er basert på informasjon hentet fra www.utdanning.no

Bestilling:

Antidoping Norge har et eget foredragsholderkorps som dekker hele landet. Har du ønske om et foredrag, tar du kontakt med Siri Bynke på [email protected].