Ledige stillinger

Her legger vi ut ledige stillinger fortløpende:

Antidoping Norge 14

Forebygger til Oslo-området

Frist: 08.05.2022

Ansettelsesform: Fast (stillingsbrøk rundt 10 prosent)

Er du en god formidler, idrettsinteressert og opptatt av ren trening?

Da kan det være deg vi ser etter! Antidoping Norge jobber for å forebygge bruk av doping, både i idretten og i treningsmiljøer utenfor den organiserte idretten.

Nå søker vi etter en dyktig foredragsholder til en timebasert deltidsstilling for å styrke vårt forebyggende arbeid i Oslo-området. Foredragsholderen blir del av Avdeling for forebygging og folkehelse, som i dag består av 14 personer inkludert foredragsholdere.

Stillingen innebærer å gjennomføre tildelte forebyggende tiltak i Oslo og omegn. Også oppdrag andre steder i Norge kan bli aktuelt. Forventet arbeidsmengde utgjør en stillingsprosent på rundt 10%. God opplæring vil bli gitt.

Les mer og søk her

Dopingkontrollør/kontrollansvarlig Østlandet

Frist: 01.05.2022

Ansettelsesform: Fast (stillingsbrøk 5-10 prosent)

Antidoping Norge jobber for å holde idretten ren og avdekke brudd på dopingbestemmelsene. Hvert år innhenter Antidoping Norge ca 3000 dopingprøver, hvor rundt 1/3 er blodprøver. Vi søker nå etter en dopingkontrollør som skal være kontrollansvarlig til en 5-10% stilling til vårt dopingkontrollteam på Østlandet.

Om deg

Vi ser etter deg som er strukturert, fleksibel og har høy arbeidsmoral. Det vil være en fordel om du er idrettsinteressert og har kjennskap til idrettens organisering, men det er ikke et absolutt krav. Denne gang ser vi først og fremst etter en mannlig kollega for å komplettere vårt team på Østlandet. Slik ønsker vi å legge til rette for effektiv dopingtesting av utøvere, uansett kjønn. Det er en fordel om du har kompetanse og erfaring med blodprøvetaking, men interesserte uten slik kompetanse er også velkommen til å søke.

Les mer og søk her