Holder tradisjonelle foredrag igjen

Gode erfaringer med webinar, men nå er vi også i gang med vanlige foredrag.

Halvor 166 sh nett7 190502 101837
Av Halvor H. ByfuglienKommunikasjonsleder
Foredrag bredde
Siri Bynke, rådgiver og foredragsholder i Antidoping Norge.

Da landet ble stengt ned i midten av mars, måtte også antidopingarbeidet tenke nytt. For en organisasjon som holdt nesten 600 foredrag i 2019, måtte vi for eksempel se på hvordan vi kunne gjøre informasjonsarbeidet på en annerledes måte.

Relativt raskt kunne vi tilby foredrag som webinarer. De siste tre månedene har vi holdt 29 foredrag via web mot idretten. 13 for videregående skoler, 8 for landslag og særforbund og 8 trenerwebinarer. I tillegg er det arrangert et dagskurs for medisinsk støttepersonell med over 50 deltakere. Innenfor folkehelseporteføljen er det også holdt 30 webinarer siden 12. mars.

Den siste tiden har det også åpnet seg mulighet for å holde mer tradisjonelle foredrag der vi møter ulike målgrupper.

- Det er godt å kjenne at det er normaliserer seg noe. Nå begynner vi å få en del henvendelser fra idretten, og det er veldig fint. Vi har startet opp med noe operativ virksomhet igjen, der vi reiser ut og holder «fysiske» foredrag. Jeg tror det føles bra, både for oss og tilhørerne, sier Siri Bynke, rådgiver i ADNO.

LES OGSÅ:

Antidopingpatruljen på NM-veka

Samtidig er hun veldig klar på at det er gjort mange erfaringer i denne perioden som vil bli brukt videre i det forebyggende arbeidet.

- Det er liten tvil om at foredrag via web åpner nye muligheter. Der vi tidligere har måttet si nei grunnet kapasitet og logistikk, vil vi nå enklere løse det med et webinar. Korte og målrettede trenerwebinarer av typen via har holdt har vært inspirerende og gitt oss gode tilbakemeldinger, så det er også noe vi ønsker å ta med oss videre, sier Bynke.

Ønsker du å bestille gratis foredrag for idretten?
Ta kontakt med [email protected]