SATS Strømsø fikk prisen som "Årets Rene Senter"

For første gang delte ADNO ut prisen til "Årets Rene Senter". Samtidig ble en helt ny versjon av Rent Senter lansert.

Arna Sif Gudmundsdottir ante ingenting der hun satt på første rad under Nasjonalt seminar "SNAKK OM DOPING" på Lillestrøm.

På forhånd hadde hun hatt besøk av ADNO på treningssenteret sitt på Strømsø i Drammen. Men hun visste ikke at filmen kom til å bli vist på seminaret, og iallfall ikke bli introdusert som prisvinner.

Overraska prisvinner

– Jeg ble skikkelig overraska, sa en rørt prisvinner

Initiativ til "den viktige samtalen"

Rådgiver for treningssenter, Kristoffer Lie Loftheim presenterte vinneren fra scenen på Nasjonalt seminar. Her er juryens begrunnelse:

" Årets, og historiens, første tildeling av prisen for Årets Rent Senter går til et senter, og en senterleder, som har vist et ekstraordinært personlig engasjement for det forebyggende arbeidet med unge. I utvelgelsen av årets vinner har juryen særlig vektlagt senterlederes ønske og initiativ til selv å ta tak i «den viktige samtalen».

Senterleder hadde bare vært i jobben i noen måneder da hun, inspirert av filmen «snakk om doping» tok kontakt med oss. Ønsket hennes var ikke at Antidoping Norge skulle komme og gjøre noe på senteret, men hun ville vite hvordan hun selv best kunne bruke sin rolle som senterleder til å gjøre en forskjell for de unge som trente på senteret. Dette eierskapet til antidopingarbeidet er nettopp det Rent Senter-handler om, og er virkelig et eksempel til etterfølgelse."

I tillegg til utdeling av prisen, ble også den nye versjonen av Rent Senter-programmet lansert på Lillestrøm. Rentsenter.no er nå oppdatert i helt ny drakt og alle treningssenter må registrere seg på nytt.

Det er mye nytt på portalen. E-læringen har blitt løfta mange hakk, ny visuell profil digitalt med nytt materiell, nye filmer og ikke minst mye viktig kunnskap for å forebygge dopingbruk på treningssenter.

Sjekk det ut!