Over 110 000 visninger: Her er alle episodene av «Antidopingskolen»

Har du sett de 10 avsnittene om antidopingarbeidet i idretten?

16910 31

22. januar lanserte Antidoping Norge og Parcas Media «Antidopingskolen». De siste ukene har vi over 10 episoder satt fokus på ulike sider av antidopingarbeidet i idretten.

Episodene har blitt delt både på antidoping.no, YouTube og Twitter, men har blitt klart mest sett på Facebook og Instagram.

Antallet visninger er foreløpig på drøye 110 000 på Antidoping Norges flater, og vokser stadig. Episode 4, «Hvem kan dopingtestes av Antidoping Norge?» er den mest sette med nærmere 24 000 visninger. Episodene "Hva er WADA?" og "Hvorfor ADNO?" følger like etter.

- Det er gledelig at «Antidopingskolen» har skapt et så stort engasjement i sosiale medier i ukene inn mot OL. Jeg håper episodene har bidratt til større innsikt og forståelse for den viktige jobben som gjøres med å holde idretten ren, sier kommunikasjonsleder Halvor Byfuglien.

Produksjonene inngår i konseptet «Neste Generasjon», som Antidoping Norge ble en del av i 2017. Konseptet retter seg mot neste generasjons idrettsutøvere gjennom produksjoner på web, tv og sosiale medier. Om vi plusser på visningene som er registrert på Neste Generasjons flater, har vi nå rundet godt over 200.000 visninger totalt sett.

Her kan du se episodene:

Episode 1:Doping i nyere historie

Episode 2:Hva er WADA?

Episode 3:Hvorfor ADNO?

Episode 4:Kan jeg testes for doping?

Episode 5:Kan medisinbruk stoppe meg fra å drive med idrett?

Episode 6:Hvordan foregår en dopingkontroll?

Episode 7:Trenger jeg kosttilskudd for å lykkes?

Episode 8:Hva er brudd på dopingreglene?

Episode 9:Hva gjør doping med deg?

Episode 10:Hva kan du gjøre?