Nytt samarbeid med heldigital treningsaktør

Antidoping Norge har inngått samarbeid med den digitale plattformen ABEL.

Abel
ABEL mener de kan tilby et helt unikt tilbud til både kunder, personlige trenere og helsepersonell.

– For oss handler det ikke om at kundene skal løfte mest mulig, bygge mest mulig muskler eller ta seg helt ut. For oss er det folkehelsa som er viktigst, sier Rolf-Harald Haugen, operasjonsdirektør i ABEL.

Han forteller om den digitale plattformen han og resten av det Tromsø-baserte selskapet holder på å skape. De vil skape et helt nytt digitalt tilbud.

Rolf-Harald Haugen er operasjonsdirektør i ABEL.

Helt ny type aktør

I appen kan du som kunde få hjelp fra personlige trenere, fysioterapeuter, leger og ernæringsfysiologer som benytter plattformen i sin virksomhet til å hjelpe deg til å oppnå dine mål.

Her kommer også samarbeidet med ADNO inn. Alle trenerne skal bli sertifiserte av Antidoping Norge gjennom Rent Senter-programmet.

– Det som er gøy for oss er at dette er en helt ny type aktør for oss. ABEL er heldigitale og har ikke et fysisk senter eller møtepunkt. All kommunikasjonen med kundene er digital. På den måten ser vi potensiale til å nå mange med budskapet vårt, sier rådgiver for treningssenter i ADNO, Kristoffer Lie Loftheim.

Trening på grønn resept?

ABEL er tydelige på at de ikke bare vil være forbundet med trening.

– Vi har et folkehelsefokus og tenker helse i et livsløp. God livskvalitet, hverdagsstyrke og selvtillit i hverdagen. Målet vårt er å skape nok kredibilitet i treningsbransjen slik at leger kan skrive ut tjenestene til bransjen på grønn resept, forklarer Haugen.

Samarbeidet med ADNO gjør også at innhold om trening, kosthold og antidoping blir tilgjengelig i ABEL sine plattformer.