Nytt ansikt i ADNO

Aksel Torgersen er ny mann på økonomi.

Halvor 166 sh nett7 190502 101837
Av Halvor H. ByfuglienKommunikasjonsleder
IMG 2874

Aksel Torgersen er nytt ansikt i Antidoping Norges lokaler denne uka. 31-åringen går inn i stillingen som fagrådgiver økonomi.

Fra Høgskolen i Lillehammer har Aksel en bachelor i økonomi og administrasjon, samt en bachelor i juss. Etter studier har han jobbet som regnskapsmedarbeider i Oslo tingrett og som økonomiansvarlig i Borgarting lagmannsrett, og nå sist som seniorrådgiver i Justis- og beredskapsdepartementet.

Sportsinteressen og -erfaringen er det heller ingenting i veien på. Aksel var tidligere en lovende skiskytter og har også vært en aktiv landveissyklist. Han har dessuten jobbet som konsulent for skifabrikanten Fischer og vært skitester for både norske og utenlandske skiskyttere.

- Jeg hadde ikke så mye kjennskap til ADNO før jeg søkte jobb her, men har de siste årene blitt stadig mer interessert i antidopingarbeidet og alle mekanismene og politikken rundt. Det blir spennende å bli en del av dette arbeidet og denne organisasjonen, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med både nye kolleger og arbeidsområdene, sier Aksel.

Vi ønsker Aksel velkommen med på ADNO-laget!

Oversikt over ansatte i ADNO
.