Kathe blir ny administrasjonsleder i ADNO

Erstatter Mona Kristiansen.

Kathe bredde

Noen kommer og noen går...

Kathe Langvik blir ny leder av administrasjonsavdelingen i Antidoping Norge (ADNO). Hun erstatter Mona Kristiansen som blir ny generalsekretær i Norges Gymnastikk- og Turnforbund.

Langvik kommer fra Oslo idrettskrets der hun har vært ansatt siden 2010, de siste to årene som økonomisjef. Før det var hun daglig leder i Oppegård idrettslag. Hun har i tillegg en lang og bred erfaring fra idretten og har blant annet vært del av anleggsutvalg, IT-utvalg og kompetanseutvalg i Norges idrettsforbund og har vært tillitsvalgt i klubb, krets, særforbund og nylig som ansattrepresentant i Idrettsstyret.

- Jeg ser virkelig fram til å tiltre stillingen som avdelingsleder i ADNO og bli del av antidopingarbeidet. Mitt første nærkontakt med ADNO, var i forbindelse med kampanjen «ærlig talt» tilbake i 2013 da jeg hadde ansvar for gjennomføringen i Oslo. Da hørte jeg foredrag som gjorde sterkt inntrykk, og skjønte at dopingtematikken treffer mye bredere enn jeg hadde tenkt. Nå håper jeg selv å kunne bidra til å videreutvikle en spennende organisasjon i møte med fremtidige utfordringer og ser fram til å bli kjent med nye kollegaer og et nytt fagområde, sier Langvik.

Hun tiltrer stillingen i ADNO omkring 1. november.

Mona Kristiansen har sin siste dag i ADNO i slutten av denne måneden.

Takk til Mona!
Vi vil samtidig takke Mona for en fantastisk innsats i ADNO-drakta i en krevende tid med covid-19. Hun kom fra Danseforbundet i 2019 og spretter nå altså tilbake til idretten og blir generalsekretær i Norges Gymnastikk- og Turnforbund.

- Det har vært noen veldig lærerike år i ADNO, hvor jeg har fått vært med på mange spennende prosjekter, som implementering av nytt IT-system, nye økonomisystemer og ny struktur for kvalitetssystemet. Jeg har jobbet i en virksomhet med svært engasjerte og dyktige kollegaer, i et unikt tverrfaglig miljø, som jeg kommer til å savne. Jeg skulle veldig gjerne fortsatt reisen min i ADNO, men av og til dukker det opp muligheter som man ikke kan la gå fra seg, sier Mona.

På vei tilbake til Idrettens hus tar hun med seg kunnskap, erfaring og et bankende hjerte for en ren idrett.

- Jeg kommer tilbake til idretten med mye verdifull erfaring og kunnskap som jeg vil ha stor nytte av i stillingen som generalsekretær i NGTF. Jeg vil fortsette å jobbe for en ren idrett, og ser frem til å samarbeide med ADNO i min nye rolle.

Mona har sin siste arbeidsdag i ADNO i slutten av denne måneden.