Karoline skal følge opp kommunale samarbeid

- Vil få bruk for det jeg har lært om forebyggingsstrategier.

Halvor 166 sh nett7 190502 101837
Av Halvor H. ByfuglienKommunikasjonsleder
Karoline4
Karoline Solheim er i gang som rådgiver i avdeling for forebygging og folkehelse.

På grunn av fødselspermisjon på en ansatt er Karoline Solheim ansatt i et vikariat som rådgiver i avdeling for forebygging og folkehelse fram til neste sommer.

Karoline, som opprinnelig er fra Hamar, er utdannet og har jobbet som sykepleier. De siste tre årene har hun bodd i Nederland der hun det siste året har tatt en master innen folkehelse.

Nå gleder hun seg til å bli kjent med antidopingfeltet og Antidoping Norge.

- Jeg skal innrømme at antidoping er et relativt nytt område for meg, men jeg er helt sikker på at jeg i denne stillingen vil få bruk for mye av det jeg har lært om forebyggingsstrategier og endring av adferd, sier Karoline.

Hun har alltid interessert seg for trening.

- Jeg har jobbet sju år på treningssenter, så også det er en god erfaring å ta med seg inn i denne jobben, sier 29-åringen.

Hennes hovedarbeidsoppgaver blir å følge opp kommunale samarbeid. Hun vil også jobbe mot skoleverket, holde foredrag og arrangere tverrfaglige seminarer.

- Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang. Mitt mål er å klare å videreføre og etablere gode samarbeid. For å få til en varig endring der vi jobber, vil det også være viktig å bistå og samarbeide tett og godt med lokale ildsjeler, sier Solheim.

Vi ønsker Karoline velkommen til ADNO!