Gjermund ny kommunikasjonsmann i ADNO

Gjermund Erikstein-Midtbø kommer fra NRK til ADNO.

Halvor 166 sh nett7 190502 101837
Av Halvor H. ByfuglienKommunikasjonsleder
Gjermund
Gjermund Erikstein-Midtbø startet i ADNO 1. april.

Lars Vestad sluttet som kommunikasjonsrådgiver i Antidoping Norge (ADNO) tidligere i år. 1. april tok hans erstatter plass i kommunikasjonsrådgiverstolen: Gjermund Erikstein-Midtbø.

28-åringen kommer fra en fast stilling i NRK Buskerud, men har også hatt flere opphold i NRK Sporten på Marienlyst.

- Det var selvfølgelig spesielt å gå ut av dørene i NRK, og gå over til den «andre» siden, men for meg handlet det om å ville prøve noe nytt. Muligheten jeg fikk i Antidoping Norge var så spennende, at jeg ikke kunne takke nei, sier Gjermund.

Som sportsjournalist har han vært tett på utøvere og store idrettsøyeblikk, og hatt fokus på å formidle viktige og gode historier.

- Jeg har alltid hatt lyst til og hatt som mål å jobbe innenfor idretten, og nå ser jeg fram til å gjøre det innenfor en organisasjon som bærer et viktig budskap om en ren og rettferdig idrett. Alle idrettsutøvere, enten de kjemper om OL-gull eller et klubbmesterskap, fortjener å konkurrere på like vilkår, sier Gjermund.

Oppstarten i koronatid, med utstrakt bruk av hjemmekontor, har vært spesiell:

- Men med dagens teknologi fungerer det fint å få opplæring over videosamtaler. Det er heldigvis mye en kan få gjort fra hjemmekontor, og jeg har hatt mye å sette meg inn i, og så ser jeg selvfølgelig fram til å komme skikkelig i gang på kontoret og bli kjent med nye kollegaer.

Og i en tid der mye av aktiviteten må skje digitalt, er det for ADNO gull verdt å få inn en mann med Gjermunds bakgrunn og ferdigheter.

- Gjermund vil bidra til å gi oss et løft på videoproduksjon og historiefortelling på sosiale medie-kanaler. Antidoping er et sammensatt og for mange komplisert fagområde, så vi må stadig jobbe med å spre informasjon om arbeidet vårt på en forståelig og attraktiv måte, i møte med ulike målgrupper, sier kommunikasjonsleder Halvor H. Byfuglien.

Vi ønsker Gjermund velkommen med på ADNO-laget!