Tre nye ansikt i ADNO

Dafina Peci og Trond Vegard Solbjørg er nye medarbeidere i avdeling for kontroll og påtale. I Innlandet er Kim Kristiansen ny foredragsholder.

Dafinatrond
To nye medarbeidere i avdeling for kontroll og påtale har startet like før og etter sommeren.

Både før og etter sommeren har Antidoping Norge blitt forsterka med nye krefter.

Dafina Peci (25) startet 16.juni som rådgiver, testplanlegging i avdeling for kontroll og påtale. Peci som opprinnelig er fra Haugesund har en master i idrettsvitenskap fra Norges idrettshøgskole med fordypning i fysisk prestasjonsevne og bachelorgrad fra Høgskolen i Innlandet.

1.august fikk hun selskap av Trond Vegard Solbjørg (38) som startet som kontrollansvarlig i samme avdeling. Solbjørg kommer fra helsevesenet til ADNO, sist som anestesisykepleier ved Akershus universitetssykehus der han har jobbet i ti år. Han er utdannet sykepleier med master i anestesisykepleie og er vokst opp i Gausdal.

I Innlandet har Kim Kristiansen (36) blitt ansatt i en deltidsstilling som foredragsholder. Kristiansen har idrettsutdanning, er utdannet lærer og bor på Lillehammer. I tillegg til jobben som foredragsholder, jobber han som idrettsfagslærer på Gausdal videregående skole og som redaktør for Padel Alto Norge.

ADNO ønsker alle tre velkommen på laget for en ren og rettferdig idrett!

Kim Kristiansen skal holde foredrag for idretten og skoler i Innlandet framover.