- Eg blei engasjert

Fylkesseminaret på Stord ble en suksess med godt oppmøte og stor bredde.

DSC02310
Ordfører i Stord kommune, Sigbjørn Framnes, åpnet seminaret.

Fredag 26. april gikk fylkesseminaret "Doping i Vestland?" av stabelen i Stord kulturhus. Med 139 påmeldte, fordelt på fagpersoner og yrkesgrupper som jobber med ungdom, var fylkeskoordinator Kaja Haugen, godt fornøyd med arrangementet. Seminaret var et samarbeid mellom Antidoping Norge, Bømlo kommune, Stord kommune og Vestland fylkeskommune.

SLT-koordinatorene i de to kommunene hadde vært sitt innlegg. Det ble sofaprat med politi, skole og kommuner. I tillegg så hadde Antidoping Norge flere faginnlegg om blant annet kosttilskudd, anabole steroider og påvirkningen fra sosiale medier.

Deltakerne på seminaret var godt fornøyde med innholdet. De hadde gode ord å si om blant annet bredden i innleggene, at det var dyktige fagpersoner, et godt program og profesjonell gjennomføring. De satt også pris på å få konkrete råd.

Vi må også trekke fram denne tilbakemeldingen etter foredraget: "Dette var eit av dei betre fagdagane eg har vore med på i snart 20 år! Satt ikkje og tenkte på alt eg burde ha gjort, men blei engasjert!".