7000 brukere på ett år

Nye Ren Utøver har ettårsdag i dag! På ett år er e-læringsprogrammet tatt i bruk av over 7000 nordmenn.

7000 brukere pa ett ar9

I starten av 2009 ble første utgave av Ren Utøver lansert. E-læringsprogrammet ble en internasjonal suksess. Programmet, som ble utviklet av Antidoping Norge sammen med selskapet Transform, ble oversatt til en lang rekke språk og ble tatt i bruk av nærmere 20 organisasjoner over hele verden.

Totalt hadde Ren Utøver versjon 1 omtrent 70.000 brukere på sine seks år i bruk.

Ren Utøver:Ta i bruk e-læringsprogrammet her!

For ett år siden – 1. juni 2015 – kunne vi stolt lanserte en ny, oppdatert utgave av antidopingprogrammet. Denne gangen hadde vi med oss Anti Doping Danmark i utviklingsarbeidet. Det nye programmet er oppdatert i henhold til gjeldende regelverk og er tilpasset bruk på mobile enheter (mobil og nettbrett).

- Responsen på det nye programmet har vært fantastisk. Med over 7000 brukere – der hele 5000 har gjennomført samtlige moduler, virker det som om vi har truffet med form og oppbygging av programmet. En fullføringsgrad på omtrent 70 prosent, synes vi er svært hyggelige tall. Det er selvsagt også stas at stadig flere nasjonale antidopingbyråer og internasjonale særforbund tar i bruk det vi har utviklet, sier kommunikasjonsleder Halvor H. Byfuglien.

Totalt har programmet så langt hatt over 22.000 registrerte brukere på verdensbasis. Anti Doping Danmark, Antidoping Sveits, Sport Ireland, Det internasjonale volleyballforbundet og Det internasjonale frisbeeforbundet er blant de som har lansert sine egne versjoner.

I Norge stiller en rekke nasjonale forbund krav om å gjennomføre programmet for utvalgte grupper. Ren Utøver gir grunnleggende informasjon og oppdatering for alle idrettsutøvere – og passer både for deg som er meldepliktutøver på øverste nivå, eller om du er en ung, fremadstormende utøver. Også idrettsledere vil ha godt utbytte av å gjennomføre programmet.

Ren Utøver er også et glimrende utgangspunkt for opplæring og undervisning i idrettslag og på skoler.

Sett av en halvtime og du er sikret grunnleggende antidopingkunnskap du også.

Dopingvarselet:Fortell oss det du vet - helt anonymt