100 hockeyspillere samlet til foredrag

Nidaros Hockey samlet spillere, trenere og styremedlemmer for å sette antidoping på agendaen.

Nidaros hockey2

Nidaros Hockey er navnet på Trondheims elitesatsing i ishockey. Mandag kveld lot de skøyter og køller få litt fri for å arrangere antidopingkveld for klubbens U16-, U18-, U20- og a-lagsspillere.

- Vi har lenge hatt planer om å få til dette, men covid-19 har gjort at vi har måttet utsette. I dag er vi derfor endelig glad for at vi får det til, innledet styremedlem Håkon Aas.

Til sammen var nesten 100 spillere på plass, i tillegg til at klubbens styre, trenere og støtteapparat for øvrig var godt representert. De frammøtte fikk en grunnleggende innføring i antidoping og fikk med seg konkrete tips til hva de skal være klar over som ishockeyspillere både på junior- og seniornivå.

- Vi opplevde dette som veldig nyttig, både for utøvere og ledere. Dette og annet holdningsarbeid er det viktigste vi gjør. Det er jo mennesker vi skaper. Veldig få blir jo idrettsutøvere, sier Aas etter foredraget.

For Antidoping Norge er det veldig kjekt å være godt i gang igjen med fysiske foredrag etter en lang periode der en stor andel av aktiviteten har blitt tvunget over på digitale flater.

Vi minner om at foredrag er gratis for alle organisasjonsledd i idretten. Ta kontakt med Siri Bynke dersom ditt idrettslag ønsker et foredrag – på [email protected].