Bilde av noe

HEADLINE LATO BLACK 36PT

Lato regular 24 pt, gjennom vårt forebyggende arbeid ønsker vi at idrettsutøvere skal tenke gjennom sine valg og verdier.

Bilde av noe annet

Open sans regular 15pt Utøvere skal vite hvorfor doping er forbudt, hva det gjør med kroppen og hvilke konsekvenser det har å bli tatt. De skal også være klar over at det er en reell mulighet for at de blir testet, og at vi avslører doping.

Det har i mange år vært drevet et godt holdningsskapende antidopingarbeid i norsk idrett. Nå bygger Antidoping Norge denne aktiviteten omkring R-logoen. WADAs regelverk presiserer at alle organisasjoner skal tilby utøverne opplæring i temaer som dopingkontrollprosedyrer, helsekon

  • Et e-læringsprogram bestående av ni moduler.
  • Morsomt, lærerikt og moderne.
  • Du vil motta et kursbevis
  • Programmet er et flott utgangspunkt for antidopingundervisning i for eksempel idrettslag eller på skoler.

Important info

Tilbyr et bredt spekter av forebyggende og lærerike aktiviteter. Gjennom blant annet Rent Idrettslag, This is a text link ønsker vi å nå ut med vårt forebyggende

Subtitle

tilbyr et bredt spekter av forebyggende og lærerike aktiviteter. Gjennom blant annet Rent Idrettslag, This is a text link ønsker vi å nå ut med vårt forebyggende arbeid både til enkeltutøvere og grupper. Utenfor den organiserte idretten har vi dessuten oppdrag som Rent Senter, Ren Bilsport og Ren Travsport.

Publisert: 22.08.14 - Oppdatert: 01.12.16

Flere artikler