NIFs kunnskapsturne

NIFs kunnskapsturne

Anders Solheim

Antidoping Norge deltar på turneen der verdier, breddeidrett, rollemodeller og frafallsproblematikk er tema.

Pressemelding fra Norges idrettsforbund onsdag 28. september 2011:

Norges idrettsforbund i samarbeid med Norsk Tipping har gleden av nok en gang å invitere alle trenere, ledere, tillitsvalgte, frivillige, engasjerte foreldre og aktive til gratis kunnskapsturné.

Tittelen i år er "Gode eksempler" med presentasjoner om verdier, breddeidrett, rollemodeller og frafallsproblematikken i ungdomsidretten. Idrettsforbundets kunnskapsturné besøker i år Kristiansand 28. september, Bodø 13. oktober, Bergen 20. oktober og Elverum 27. oktober.

Blant foredragsholderne er fotballprofilen Stig Inge Bjørnebye, tidligere RBK- og Start-trener Knut Tørum, leder av Antidoping Norge Anders Solheim, lege ved Olympiatoppen Lars Kolsrud, NRKs Helge Gudmundsen og generalsekretær i Norges idrettsforbund Inge Andersen.  
 
Om Idrettsforbundets kunnskapsturné
Kunnskapsturneen er en serie regionskonferanser i regi av Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) og Norsk Tipping. Idrettsforbundets kunnskapsturné er et tiltak for kompetanseoverføring innen idretten. Målet er å utvikle, ta vare på og dele kunnskap om idrett blant trenere, ledere, tillitsvalgte og engasjerte foreldre i norsk idrett. Kunnskapsutvekslingen skal skje på tvers av grener og særforbund, idrettslag og kretser, funksjoner og generasjoner.

Les mer om Idrettsforbundets kunnskapsturné 2011 på www.kunnskapsturneen.no