Trenbolone Enanthate (depot)

Jeg har nylig startet opp med en kur med trenbolone enanthate(depot), og har følgende spørsmål: Hvordan har det seg at trenbolone acetate fungerer etter 1 dag etter man har injisert i muskel, mens trenbolone enanthate ikke fungerer (visstnok) før etter to uker? Jeg vet at det er noe med estere som gjør at kroppen ikke "tar" opp trenbolonen før etter en viss tid, men hvordan fungerer dette? Jeg synes det er rart at når man setter tren E i muskelen og har sprøytet stoffet inn i kroppen, så fungerer det ikke før etter to uker. Vil ikke det man sprøytet inn for to uker siden være ute av kroppen allerede før det "begynner å virke" ? Vil jeg få samme effekten som trenbolone acetate etter en dag med trenbolone enanthate etter to uker.

Hei.

Takk for henvendelse.

Grunnen til at man begynte å produsere testosteron estere var at etter en injeksjon av "rent testosteron" absorberes testosteron raskt fra injeksjonsstedet og nedbrytes så hurtig at er vanskelig å oppnå normale blodkonsentrasjoner med injeksjoner av "rent testosteron". Konsentrasjonene blir svært svingenende. Det samme er også tilfelle med bruk av anabole steroider som nandrolone og trenbolone. Derfor begynte man å lage Testosteron-estere som testosteron acetat og testosteron enantat. Når testosteron er bundet til slike estere øker oppløsligheten i olje, og man laget injeksjonspreparater hvor testosteron-esterne var løst i olje.

Etter injeksjonen frigjøres testosteron gradvis fra oljeløsningen i muskelen hvor injeksjonen ble satt. Ved medisinsk behandling kunne man derfor sette testosteronenant injeksjoner en gang i uken. Det samme oppnår man med å lage trenbolone acetat og trenbolone enantat. Forskjellen er et trenbolon frigjøres langsommere fra enantat enn fra acetat. Derfor har man lengre virkningstid av trenbolone enant enn av trenbolone acetat, og i medisinsk bruk settes trenbolone enantate hver 2.til 3. uke. Det er ikke slik at trenbolone enantat ikke fungerer før etter 2 uker. Virkningen er der fra første dag etter injeksjonen. Dette er vist ved å måle konsentrasjonen i blodet etter en injeksjon. Trenbolone acetat har kortere virkningsdtid etter injeksjonen og må gis omtrent dobbelt så hyppig.

 

Hilsen

Dopingkontakten 800 50 200

Publisert: 04.02.14 - Oppdatert: 01.12.16

04. februar 2014