Er marihuana lov utenfor konkurranse?

Jeg er skadet ut sesongen. Har hørt at marihuana er tillatt utenfor konkurranse. Hva sier reglene?

Svar: Marihuana er ulovlig i konkurranse. Men vær klar over at inntak av marihuana utenfor konkurranse kan medføre en positiv prøve ved en dopingtest i konkurranse, ettersom stoffet forblir i kroppen din i lang tid. 

Hilsen
Antidoping Norge

Publisert: 10.08.15 - Oppdatert: 20.01.16

Flere artikler

Barnefordelingssak

Hei
Jeg er en mann på xx år, som skal opp i retten i en barnefordelingssak. I denne sammenheng har hun via sin advokat presentert misstanke om at jeg bruker steroider, og forlangt at jeg avlegger test. Jeg er normalt bygd, jeg trener regelmessig x dager i uka, men det er ingen ting med min kropp eller oppførsel som skulle tilsi steroidbruk. Jeg er heller ikke voldsdømt.  Jeg har forstått det slik at det må være en medisinsk grunn for at man skal kunne gå til lege for å få en slik test, noe som jeg ikke kan se foreligger i mitt tilfelle.
Men jeg vil gjerne bevise min uskyld ! Hvordan burde jeg gå frem ?

Proteiner

Dette er ikke et spørsmål! Proteiner er farlig det er det værste produkte jeg vet! Jeg ansvaret alle sammen! Ikke kjøp det uansett hvor du bor du har kanskje hørt et rykte at det er bra men det er søren meg ikke bra man før hjertesykdommer og masse fett folkens IKKE KJØP DET DERE RISIKERER LIVET DERES!!!! Hilsen jente 13 år

Methylheksanamin

Hei.

Har kjøpt kosttilskudd som inneholder methylheksanamin. Driver idrett og lurer derfor på hva det betyr for meg. Er det doping?